Omah> aplikasi

Palletizing

Solusi tumpukan palletiz DUCO nggabungake presisi, kacepetan, lan linuwih karo integrasi robot kolaboratif, ngurangi galur fisik ing buruh lan ningkatake safety ing papan kerja. Solusi kasebut bisa digabungake kanthi lancar karo kolom angkat, ngidini kanggo tumpukan efisien nampan ing werna-werna dhuwur. Kanthi penyebaran gampang lan kontrol intuisi, ngoptimalake tumpukan tray proses, streamlines operasi, lan nambah efficiency sakabèhé, positif mengaruhi produktivitas lan kesejahteraan karyawan.

Tantangan ing Palletizing proses

DUCO AutomatedPalletizing Solution

Kit palletizing DUCO nyedhiyakake solusi sing efisien kanggo otomatis palletizing, nampilaken gripper vakum, pilar ngangkat, deteksi pallet sensor, lan indikator kanggo nangani aman, posisi pas, lan suda kasalahan. Kanthi antarmuka intuisi, sistem DUCO ngidini kanggo cepet penyebaran robot kolaboratif tanpa kawruh coding, streamlining persiyapan lan miwiti ing 20 menit.

11

Modular

Kit palletizing DUCO nyedhiyakake solusi lengkap kanggo palletizing sing efisien lan otomatis, njamin penanganan sing aman, posisi sing tepat, lan pemantauan sing gampang, kanggo integrasi sing lancar menyang alur kerja sampeyan.


Penyebaran gampang

Sistem DUCO nyederhanakake panyebaran robot kolaboratif kanthi ngidini non-koder nyiyapake lan ngluncurake robot ing mung 20 menit, nambah produktivitas lan efisiensi tanpa mbutuhake program utawa konfigurasi sing rumit.

22


33

Operasi sing disederhanakake

Penyesuaian kinerja tingkat modul wektu nyata ngoptimalake paramèter lan konfigurasi operasional kanggo ngoptimalake efisiensi liwat ngawasi terus-terusan, pangaturan cepet, lan fine-tuning iteratif kanggo kinerja lan produktivitas sistem sing luwih apik.

Industri sing gegandhengan

Prev

Welding

Kabeh aplikasi Sabanjure

Ngawut-awut

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita