Omah> DUCO Cobots > Sistem Penanganan Material Otomatis

Produsen peralatan kunci + panyedhiya solusi total

Kanthi terus maju otomatisasi produksi pabrik, robot, minangka alat sing efisien lan cerdas, akeh digunakake ing transportasi lan distribusi materi ing pabrik. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun lan akumulasi teknologi ing industri robotika, solusi otomatisasi DUCO kanthi mandiri ngembangake cobot seluler pabrik, sistem panyimpenan, sistem pangiriman, entuk penanganan otomatis, bongkar muat, lan gudang bahan mentah, produk setengah rampung, lan produk rampung. ing pabrik, mimpin transformasi digital lan transformasi pabrik.
Software
• MES (Production planning, Lot list)
• RTD (Real-Time dispatching)
• EAP/RMS (Equipment Station Control, Equipment Data collection)
• MCS (WMS dispatching, Material flow manage)
• ACS+TM/TC (Route planning, Mission execution)
• RFID (kontrol render RFID, ngatur info RFID)
• BCMS (Kontrol stasiun baterei, koleksi & atur informasi baterei)

1_ 副本

hardware

2_ 副本

Software

3_ 副本

aplikasi

Tampilan Produk

Sistem Penanganan Material Otomatis

Hubungi kita

Aplikasi Sistem Penanganan Material Otomatis

Jelajahi informasi aplikasi liyane
Sistem otomatisasi DUCO wis ditindakake kanthi sistematis ing macem-macem industri, kalebu nanging ora winates ing industri mobil, industri 3C (elektronik, komputer, lan komunikasi), industri elektronik, lan industri ritel tanpa awak.

Fitur lan paedahing kawruh

Fitur Sistem Penanganan Material Otomatis

Entuk luwih akeh fitur produk
Sistem otomatisasi DUCO nduweni fitur hemat energi, resik, efisien, lan fleksibel. Produk kasebut dipanggonke kanggo nggunakake gabungan saka macem-macem integrasi sensor lan teknologi intelijen buatan.
Entuk informasi paling anyar babagan produk / solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita