Omah> aplikasi

Penanganan Material

Perusahaan peralatan omah sing misuwur, sing dikenal kanthi macem-macem produk, unggul ing manufaktur sing intensif tenaga kerja. Pengenalan peralatan otomatis lan robot wis ningkatake efisiensi, adaptasi, lan linuwih ing produksi. Utamane cocog kanggo otomatisasi, tugas sing bola-bali lan langsung ing jalur produksi dianggep minangka pilihan sing cocog kanggo optimasi.

Tantangan ing Penanganan Material

Solusi Penyerahan Bahan Otomatis DUCO

Duco Cobot GCR5-910, dilengkapi perlengkapan khusus, minangka robot serbaguna sing nindakake macem-macem tugas ing stasiun perakitan. Iku unggul ing ngrakit panel, tightening wong aman, lan grip workpieces kanthi presisi. Sajrone transisi menyang posisi unloading, robot trampil flips panel nggunakake obahe end-of-arm canggih. Banjur nyelehake panel menyang garis buffer, ing ngendi dheweke sabar ngenteni perakitan produk pungkasan.

11

Mbukak Potensi Manungsa kanggo Efisiensi Optimal

Introduksi robot wis mbebasake tenaga kerja buatan ing posisi iki, ngidini para pekerja sing terlantar bisa ditugasake maneh menyang peran sing ora bisa otomatis, ngoptimalake pemanfaatan tenaga kerja manungsa.


Keamanan lan linuwih sing luwih dhuwur

Ngilangi intervensi manual nyuda risiko keamanan ing antarane operator lan piranti ngarep.

22


33

Pengurangan biaya lan perbaikan efisiensi.

Pambuka robot entuk pangurangan biaya lan perbaikan efisiensi, ngasilake ROI ing sekitar 1.5 taun.

Industri sing gegandhengan

Prev

gluing

Kabeh aplikasi Sabanjure

Inspeksi Kualitas

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita