Omah> DUCO Cobots > SCR Series Cobot

SCR Series Cobot

DUCO SCR Series Cobot nggabungake macem-macem fungsi canggih, kalebu konfigurasi kanthi cepet, pemrograman seret lan selehake intuisi, lan deteksi tabrakan sing dipercaya. Cobot canggih iki dirancang khusus kanggo unggul ing lingkungan sing kompak lan nyukupi panjaluk presisi sing ketat ing jalur produksi dinamis. Kanthi lancar nampung macem-macem operasi industri, kalebu tugas perakitan sing tepat, kemasan produk sing efisien, prosedur polishing sing tliti, inspeksi sing tliti, uga proses bongkar lan muat alat mesin sing lancar.

pic2
pic1

Tampilan Produk

SCR Series Cobot

Hubungi kita

Aplikasi saka SCR Series Cobot

Jelajahi informasi aplikasi liyane
DUCO SRC Series Cobot minangka produk sing ditondoi kanthi fleksibilitas, akurasi, lan fitur safety sing dhuwur. Nemokake aplikasi ing macem-macem skenario kerja, kalebu perakitan presisi, kemasan produk, polishing, inspeksi, lan penanganan materi.

Fitur lan paedahing kawruh

Fitur saka SCR Series Cobot

Entuk luwih akeh fitur produk
Cobot DUCO SCR Series ngemot kombinasi safety, keluwesan, lan presisi sing luar biasa, nggambarake era transformatif kolaborasi manungsa-mesin ing wilayah produksi industri.
Entuk informasi paling anyar babagan produk / solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita