Omah> Industri

Semiconductor

Produksi piranti semikonduktor mbutuhake lingkungan produksi sing ketat banget. Minangka atusan pangolahan manufaktur melu, lingkungan produksi, kayata suhu, asor lan karesikan, duwe syarat sing ketat.

DUCO wis ngembangake lan ngasilake macem-macem produk robot inti sing cocog kanggo logistik sisih garis semikonduktor, kalebu ARV, OHS, OHT, RGV, Stocker, AMR, Lift, lan sapiturute, kabeh dirancang miturut sertifikat SEMI. standar. Dheweke nyukupi syarat sertifikasi ESD, EMC lan KELAS 5 ing SEMI S2, SEMI S8 lan SEMI S17. Kajaba iku, gumantung ing komponen logistik sisih-sisih semikonduktor inti, kita wis mbangun akeh sistem logistik garis-sisi otomatis (AMHS) kanggo proses produksi semikonduktor sing beda. Sistem iki dirancang kanggo nyukupi syarat kebersihan lan luwih nyukupi kabutuhan pelanggan.

Kaluwihan Nggunakake DUCO Cobots ing Semikonduktor?

11

Standar ultra-dhuwur

Kita duwe kamar resik Kelas 100 sing wis dilebokake ing karya tes sing ana gandhengane karo lingkungan produksi semikonduktor. Kamar sing resik dibangun miturut tingkat kebersihan kelas 5 lingkungan produksi semikonduktor. 

 Kajaba iku, kita wis ngembangake lan ngasilake macem-macem produk robot inti sing cocog kanggo logistik sisih garis semikonduktor, sing nyukupi syarat sertifikasi ESD, EMC, KELAS 5 ing SEMI S2, SEMI S8 lan SEMI S17.


Efisiensi sing luwih dhuwur

Digabungake karo instrumen khusus, tes bagean obah sing digunakake ing produksi semikonduktor cerdas bisa rampung langsung ing situs produksi DUCO, sing nyepetake optimalisasi lan pengulangan produk sing gegandhengan.

22
33


Keuntungan sing paling kuat

Ing babagan desain lan implementasine program, DUCO kanthi nggunakake panggunaan ruang sing winates ing situs pelanggan kanggo entuk solusi lemah lan udara sing terintegrasi, nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan. Saiki, kita wis tekan sawetara perusahaan semikonduktor internasional sing misuwur lan ngirim atusan peralatan robot sing cerdas, produk sing gegandhengan sing diekspor menyang Asia Tenggara lan negara liya.

Skenario Aplikasi

Prev

Ana

Kabeh aplikasi Sabanjure

Toko

Dianjurake Products

Kategori panas