DUCO Cobots

DUCO Cobots

Omah> DUCO Cobots

DUCO - A sawetara lengkap produk mbantu gampang ngisin manufaktur pinter.

Duco wis bosok banget ing dhasar riset padhet saka Chinese Academy of Sciences. Kanthi inovasi teknologi minangka inti, wis dadi pimpinan kanggo entuk macem-macem teknologi paten sing dikembangake dhewe lan entuk pirang-pirang industri pisanan.

DUCO miwiti misi kanggo njaga kaluwihan riset lan inovasi, nyopir kemajuan industri robotik kolaboratif, kanthi kawicaksanan kanthi kolaborasi sing nyurung jagad maju.

Entuk solusi siji-mandeg

Apa kita nuruti

Kategori Produk Kita

Entuk informasi luwih lengkap

Produsen, preduli saka ukurane, ngupaya ngleksanakake otomatisasi ing macem-macem fasilitas, kalebu gudang, pabrik, warung kopi, lan bar, bakal nemokake manawa GCR Series Cobot, Explosion-proof Series, SCR Series Cobot, DUCO Mobile Cobot, lan Automation Solusi nawakake solusi cobot sing komprehensif, kasedhiya lan ngenteni penyebaran.

Apa sing ndadekake produk robot DUCO dadi pilihan sing disenengi?

Ngomong karo ahli kita

Robot DUCO minangka pilihan utama pasar amarga inovasi teknologi, multifungsi, lan adaptasi. Kanthi teknologi canggih, dheweke nambah efisiensi kerja, nggampangake kolaborasi robot-manungsa, lan mbebasake sumber daya manungsa, ningkatake produktivitas lan daya saing bisnis.

Entuk informasi paling anyar babagan produk / solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita