Omah> DUCO Cobots > DUCO Mobile Cobot

1
2
3
  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Robot komposit DUCO T nggabungake platform seluler sing dikembangake kanthi mandiri lan robot kolaboratif. Bisa dilengkapi sistem visi, perlengkapan, lan unit eksekusi liyane sing dikembangake kanthi otomatis kanggo entuk fungsi kayata penanganan material, perakitan, inspeksi, lan mesin presisi. Robot komposit DUCO T nawakake perlindungan safety lengkap, macem-macem cara interaksi lan komunikasi, lan integrasi sing lancar karo sistem pelanggan. Uga nyedhiyakake solusi sing disesuaikan, sistem jadwal sing disesuaikan, pandhuan ing situs, lan layanan sawise-sales lengkap kanggo njamin pengalaman pelanggan sing marem. Minangka produk standar, robot komposit DUCO T nduweni konsistensi, linuwih, lan stabilitas sing ora ana peralatan standar.

Keterangan

HC-X2-T
Dimensi (L * W * H, ora kalebu lengan kerjasama lan laser penghindaran alangan sisih)X x 1250 600 1070 mm
Akurasi Komprehensif± 0.3mm
Total BobotKira-kira 330 / 361 / 350 / 360 kg (Dilengkapi lengan kolaboratif GCR10/14/16/20.)
Mode NavigasiSLAM & KODE QR
Cobot Payload10kg / 14kg / 20 kg (Equipped with a collaborative arm GCR10/14/16/20.)
Beban Platform100 kg Maks
Kapabilitas MobileFormulir nyopirDiferensial roda ganda
Nguripake Radius500 mm Min
Kacepetan Kepiting (sudut apa wae)/
Jembar lumampah Passage900 mm Min
Kacepetan Gerakan≤1m/s
Nguripake Speed0.5m / s
Dhuwur Ngilangi Rintangan10mm
Jembar Trench30mm
Lemah reresik30mm
Kualitas<5%
Akurasi Parkir± 5mm Akurasi posisi, ± 1 ° Sudut presisi
Kinerja batereibatereiDC51.2V Litium wesi fosfatDC51.2V Litium wesi fosfat (Opsional)
kapasitas52Ah80 Ah
Wektu mlakuUdakara 5.5 jamUdakara 8 jam
Ngisi daya wektu1.8 pm2 pm
Mode Ngisi dayaPangisian daya kontak / pangisi daya nirkabel / ganti baterei (kabeh telung cara ndhukung manual utawa otomatis)
Piranti KeamananDeteksi tabrakan / pinggiran tutul safety / penghalang laser / mandheg darurat, lsp.
InterfaceHardware ndhukung CAN bus, RS-485, RS-232, RJ45, USB
Protokol komunikasi ndhukung CANOPEN, Modbus, lsp.
TombolTombol Mulai / Tombol Ngaso / Tombol Reset / Tombol Ajar
Gunakake LingkunganSuhu lingkungan: -10°C-45°C
Kelembapan lingkungan: 5% - 95% (ora ana kondensasi)
Lingkungan operasi: mung kanggo panggunaan njero ruangan.
Tingkat kebersihan: Ora ana / Kelas 6 (tingkat sewu) / Kelas 5 (tingkat satus)
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita