Dadi distributor

Dadi Distributor DUCO

Apa sampeyan nggoleki kesempatan distribusi sing nguntungake? Sampeyan wis pengalaman ing marketing produk lan duwe jaringan kuwat saka partners independen, afiliasi lan toko eceran sing dipilih? Gabung karo jaringan distribusi DUCO kanggo nyepetake transformasi otomatis. Ing DUCO, kita nyedhiyakake pitulungan kanggo pasar produk kita kanthi sukses ing wilayah sampeyan lan menehi dhukungan sing dibutuhake kanggo ngembangake bisnis distribusi kanthi perspektif jangka panjang minangka distributor sing dipercaya lan dihargai.


Gabung

Napa mbagekke DUCO?

Pangembangan teknologi

DUCO wis njupuk riset lan pangembangan teknologi minangka inti, njupuk timbal kanggo entuk sawetara teknologi paten sing dikembangake dhewe, lan nggawe akeh industri pisanan ing dalan: robot kolaboratif 7 sumbu pisanan ing China, robot kolaboratif dual-lengan pisanan ing China, robot kolaboratif gedhe 25kg pisanan ing China, robot kolaboratif 2m-lengan-nyebar pisanan ing China, lan robot kolaborasi seluler pisanan ing China.

Sawise dodolan layanan

Ana luwih saka 100 sales lan toko layanan ing pasar domestik lan jaban rangkah, pabrik sales langsung, dilengkapi tim pangopènan profesional, luwih saka 100 engineers senior lan penengah, kanggo nggawe pas wektune, profesional, penake, lan layanan wicaksana, kabeh karo misi saka ngluwihi kabutuhan pelanggan lan tanggung jawab kanggo asil.

Kekuwatan pabrik

DUCO minangka produsen merek robot kolaborasi, nggabungake R&D, manufaktur, pemasaran lan layanan, fokus ing robot kolaborasi, minangka perusahaan anyar lan khusus teknologi tinggi lan khusus, duwe laboratorium efisiensi energi nasional, lan akeh produk sing wis menangake bintang efisiensi energi nasional. .

Ngenalake teknologi canggih

Kanggo nambah produktivitas, teknologi produksi maju, ngasilake produk sing luwih akurat, lan ndhukung transisi menyang manufaktur hemat energi, perusahaan kasebut mung nggunakake peralatan pangolahan presisi anyar saka merek paling dhuwur ing donya.

PANALITEN

Kategori panas