Omah> DUCO Cobots > GCR Series Cobot

GCR10.3-前.2022-04-29.116
GCR10.3-轴侧2.2022-04-29.96
GCR10.3-轴侧2.2022-04-29.961
GCR10.5-轴侧5.2022-04-29.90
GCR10-1300

GCR10-1300


  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Max Payload 10kg | Tekan 1300mm

Ngenalke robot kolaboratif universal sing regane dhuwur, kabeh anyar sing gumunggung fitur sing luar biasa kayata desain entheng, penyebaran cepet, pangguna-loropaken operasi, safety, lan efisiensi energi. Iku pilihan becik kanggo entuk operasi efisien lan biaya-efektif ing pabrik. Kanthi entheng konstruksi lan tilas cilik, produk iki cocok kanggo industri kayata 3C (Komputer, Komunikasi, lan Elektronika Konsumen) lan otomotif.

Max Payload10kg
Kacepetan TCP Maks3.8m / s
Max kacepetan Straight-line1.5m / s
tekan1300mm
Repeatability± 0.03 mm
Kelas IPIP54 / IP65
KomunikasiTcp/Ip,Modbus/Tcp,Profinet,Ethernet/Ip
Keterangan
Gelar Merdeka6
jointjointMax Speed
J6± 360 °225 ° / s
J5± 360 °225 ° / s
J4± 360 °225 ° / s
J3± 360 °225 ° / s
J2± 360 °180 ° / s
J1± 360 °180 ° / s
Antarmuka AlatGB/T 14468.1-50-4-M6(eqv ISO 9409-1)
End Joint I/O2 Dig I/O, 24V, 0.6A
Power Supply100-240VAC 47-63Hz 10A
Konsumsi DayaKonsumsi Daya Umum 400W
instalasiDipasang ing arah apa wae
Kisaran Suhu sekitar-10 ° C-50 ° C
Range suhu panyimpenan-40 ° C-55 ° C
Ukuran Robot1512x388x205mm
Ukuran Paket Robot958x508x516mm
Bobot Net / Bruto37.8kg / 46kg
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita