Omah> DUCO Cobots > GCR Series Cobot

GCR10-2000-白.相机.10-20-2.-渲染编号.51
GCR10-2000-白.相机.10-20-1.-渲染编号.50
GCR10-2000-白.相机.10-20-3.-渲染编号.52
GCR10-2000-白.相机.10-20-4.-渲染编号.53
GCR10-2000-白.相机.10-20-4.-渲染编号.54
GCR10-2000-白.相机.10-20-6.-渲染编号.56
GCR10-2000-白.相机.10-20-7.-渲染编号.57

GCR16-2000


  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Max Payload 16kg | Tekan 2000mm

Ngenalke robot kolaboratif universal sing larang regane lan canggih kanthi fitur-fitur penting kalebu desain entheng, penyebaran cepet, operasi sing ramah pangguna, safety, lan efisiensi energi. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo nggayuh efisiensi dhuwur lan operasi murah ing pabrik. Kanthi bobot entheng lan tapak cilik, robot iki cocog kanggo industri kayata 3C (Komputer, Komunikasi, lan Elektronik Konsumen) lan otomotif.

Max Payload16kg
Kacepetan TCP Maks3.5m / s
Max kacepetan Straight-line1.8m / s
tekan2000mm
Repeatability± 0.05 mm
Kelas IPIP54 / IP65
KomunikasiTcp/Ip,Modbus/Tcp,Profinet,Ethernet/Ip
Keterangan
Gelar Merdeka6
jointjointMax Speed
J6± 360 °225 ° / s
J5± 360 °225 ° / s
J4± 360 °225 ° / s
J3± 360 °180 ° / s
J2± 360 °120 ° / s
J1± 360 °120 ° / s
Antarmuka AlatGB/T 14468.1-50-4-M6(eqv ISO 9409-1)
End Joint I/O2 Dig I/O, 24V, 0.6A
Power Supply220-240VAC 47-63Hz10A/100-200VAC 47-63Hz 16A
Konsumsi DayaKonsumsi Daya Umum 500W
instalasiDipasang ing sembarang arah
Kisaran Suhu sekitar-10 ° C-50 ° C
Range suhu panyimpenan-40 ° C-55 ° C
Ukuran Robot2300x388x205mm
Ukuran Paket Robot1495x516x472mm
Bobot Net / Bruto60kg / 68kg
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita