Omah> DUCO Cobots > DUCO Mobile Cobot

DUCO Mobile Cobot

DOCO Mobile Cobot nggabungake platform seluler eksklusif lan robot kolaboratif, nggabungake karo sistem visi, perlengkapan, lan unit eksekusi liyane sing dikembangake kanthi mandiri. Integrasi iki nggampangake macem-macem aplikasi, kalebu penanganan material, perakitan, inspeksi, lan mesin presisi.

Tampilan Produk

DUCO Mobile Cobot

Hubungi kita

Aplikasi saka DUCO Mobile Cobot

Jelajahi informasi aplikasi liyane
DUCO Mobile Cobot nampilake macem-macem ukuran safety, macem-macem pendekatan interaktif lan komunikatif, lan kompatibilitas lancar karo sistem pelanggan. Kajaba iku, nyedhiyakake solusi sing dipersonalisasi, sistem jadwal sing disesuaikan, tuntunan ing situs, lan dhukungan pasca dodolan lengkap kanggo njamin kepuasan pelanggan.

Fitur lan paedahing kawruh

Fitur saka DUCO Mobile Cobot

Entuk luwih akeh fitur produk
DUCO Mobile Cobot, minangka produk standar, nuduhake tingkat konsistensi, linuwih, lan stabilitas sing ora ana ing peralatan non-standar.
Entuk informasi paling anyar babagan produk / solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita