Omah> Industri

Medical

Industri medis ngadhepi tantangan kanthi intensitas dhuwur lan suwene suwe kerja, mengaruhi perawatan pasien lan beban dokter. DUCO cobots nawakake dipercaya kinerja lan bisa operate kanthi aman bebarengan karo staf kesehatan lan pasien. Kajaba iku, robot iki mbantu nyuda beban kerja para profesional kesehatan kanthi nangani tugas sing bola-bali, supaya bisa menehi prioritas pasien kritis ngrawat.

DUCO Cobot minangka robot serbaguna lan pangguna-loropaken sing bisa gampang disebarake. Bisa nindakake macem-macem tugas, kalebu sabar perawatan, pangiriman barang, kemasan reagen, lan uji sampel. Kanthi njupuk iki tanggung jawab, mbantu nyuda beban kerja lan tekanan ing perawatan kesehatan personel.

Kaluwihan Nggunakake DUCO Cobots ing Kedokteran

未命名


Selamet

Kapabilitas deteksi tabrakan canggih saka DUCO Cobot mbisakake sensing akurat lan respon kanggo tabrakan potensial, njamin operasi sing aman ing lingkungan sing maneka warna lan dinamis. Iki kanthi signifikan ningkatake keamanan kolaborasi robot-manungsa.


Versatile

Robot kolaboratif dilengkapi karo macem-macem pilihan efektor pungkasan sing fleksibel, ngidini dheweke bisa nindakake akeh tugas kanthi cekap.

22
33


Kuwat

Robot bisa dilatih nggunakake metodologi drag-to-teaching, ing ngendi lengen robot langsung dimanipulasi kanggo ngetutake dalan sing dikarepake, saéngga ngilangi kabutuhan kanggo peralatan komputasi tambahan.

Skenario Aplikasi

Prev

Metal lan Mesin

Kabeh aplikasi Sabanjure

Pangan lan Minuman

Dianjurake Products

Kategori panas