Omah> Industri

Pendidikan lan Ilmu

DUCO Cobot minangka robot multifungsi sing bisa digunakake kanggo nggampangake kolaborasi wektu nyata lan riset interaktif otonom ing bidang pendidikan tinggi lan riset akademik. Kanthi nggabungake eksplorasi tangan kanthi kemampuan program sing ditingkatake, iki menehi kekuwatan para peneliti kanggo ngatur prilaku lan nambah katrampilan program. DUCO Cobot ngotomatisasi tugas sing bola-bali, ngirit wektu lan tenaga peneliti, supaya bisa fokus ing pitakonan riset sing rumit, lan dadi alat teknologi robot sing terkenal ing komunitas akademik.

Kaluwihan Nggunakake DUCO Cobots ing Pendidikan lan Ilmu

11


Kurikulum Lengkap

DUCO nawakake macem-macem kursus sing cocog karo robot pendidikan, supaya siswa lan peneliti bisa nggedhekake potensial sinau liwat program sing terstruktur kanthi lengkap nggunakake sumber daya pendidikan kita.


Ekosistem Utuh

DUCO nyedhiyakake siswa kanthi macem-macem kit opsional kanggo pendhidhikan robot sing komprehensif, kalebu Nulis lan Nggambar, Robot Visi, AI Teaching, Basic AI, lan Sliding Rail kit. Pilihan kit macem-macem DUCO njamin pengalaman sinau sing lengkap lan immersive ing pendhidhikan robot.

22
33


Disiapake kanggo kalebu

DUCO nawakake kursus laboratorium offline karo instruktur sing berpengalaman, nglengkapi siswa kanthi katrampilan praktis lan fasilitas canggih kanggo aplikasi nyata lan pemecahan masalah, nyukupi standar industri lan dikarepake dhuwur kanggo kawruh praktis.

Skenario Aplikasi

Prev

Pangan lan Minuman

Kabeh aplikasi Sabanjure

construction

Dianjurake Products

Kategori panas