Omah> DUCO Cobots > GCR Series Cobot

GCR10.3-前.2022-04-29.116
GCR10.3-轴侧2.2022-04-29.96
GCR10.3-轴侧2.2022-04-29.961
GCR10.5-轴侧5.2022-04-29.90
GCR10-1300

GCR12-1300


  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Max Payload 12kg | Tekan 1300mm

Robot kolaboratif serbaguna sing larang regane, sing nawakake fitur penting kayata desain entheng, penyebaran cepet, gampang operasi, safety, lan efisiensi energi. Iku pilihan becik kanggo entuk efisiensi dhuwur lan operasi murah ing pabrik. Kanthi entheng construction lan tilas cilik, iku uga-cocog kanggo industri kayata 3C (Komputer, Komunikasi, lan Elektronika Konsumen) lan otomotif.

Max Payload12kg
Kacepetan TCP Maks3.8m / s
Max kacepetan Straight-line1.5m / s
tekan1300mm
Repeatability± 0.03 mm
Kelas IPIP54 / IP65
KomunikasiTcp/Ip,Modbus/Tcp,Profinet,Ethernet/Ip
Keterangan
Gelar Merdeka6
jointjointMax Speed
J6± 360 °225 ° / s
J5± 360 °225 ° / s
J4± 360 °225 ° / s
J3± 360 °225 ° / s
J2± 360 °180 ° / s
J1± 360 °180 ° / s
Antarmuka AlatGB/T 14468.1-50-4-M6(eqv ISO 9409-1)
End Joint I/O2 Dig I/O, 24V, 0.6A
Power Supply100-240VAC 47-63Hz 10A
Konsumsi DayaKonsumsi Daya Umum 500W
instalasiDipasang ing sembarang arah
Kisaran Suhu sekitar-10 ° C-50 ° C
Range suhu panyimpenan-40 ° C-55 ° C
Ukuran Robot1512x388x205mm
Ukuran Paket Robot958x508x516mm
Bobot Net / Bruto37.8kg / 46kg
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita