Omah> DUCO Cobots > DUCO Mobile Cobot

1
2
3
  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Robot komposit seri DUCO B nggabungake platform seluler sing dikembangake kanthi mandiri lan robot kolaboratif. Bisa dilengkapi sistem visi otonom, perlengkapan, lan unit eksekusi liyane kanggo entuk penanganan material, perakitan, inspeksi, lan aplikasi mesin presisi. Robot komposit DUCO B nawakake proteksi safety lengkap, macem-macem cara interaksi lan komunikasi, lan integrasi lancar karo sistem pelanggan. Salajengipun, nyedhiyakake solusi khusus, sistem jadwal, tuntunan ing situs, lan layanan sawise-sales lengkap kanggo njamin kepuasan pelanggan. Minangka produk standar, robot komposit DUCO B nawakake konsistensi, linuwih, lan stabilitas sing peralatan non-standar ora bisa cocog.

Keterangan
HC-X2-BHX-X3-BHC-X4-BHC-X6-B
Dimensi (L * W * H, ora kalebu lengan kerjasama lan laser penghindaran alangan sisih)X x 1250 600 700 mmX x 950 600 700 mmX x 800 600 700 mmX x 1250 700 800 mm
Akurasi Komprehensif± 0.3mm
Total BobotKira-kira 320/330/361/350/360 kg (Dilengkapi lengan kolaboratif GCR5/10/14/16/20.)Kira-kira 270/280/300 kg (Dilengkapi lengan kolaboratif GCR5/10/14/16.)Kira-kira 247/260 kg (Dilengkapi lengan kolaboratif GCR5/10.)Kira-kira 392/405/436/435 kg (Dilengkapi lengan kolaboratif GCR5/10/14/20.)
Mode NavigasiSLAM & KODE QR
Cobot Payload5kg/ 10kg/ 14kg/ 20 kg (Equipped with a collaborative arm GCR5/10/14/16/20.)5kg/ 10kg/ 14kg/ 16kg(Equipped with a collaborative arm GCR5/10/14/16.)5kg/ 10  kg (Equipped with a collaborative arm GCR5/10.)5kg/ 10kg/ 10kg/ 20kg (Equipped with a collaborative arm GCR5/10/14/20.)
Beban Platform670 kg Maks350 kg Maks120 kg Maks470 kg Maks
Kapabilitas MobileFormulir nyopirDiferensial roda gandaDiferensial roda gandaDiferensial roda gandaRoda Mecanum
Nguripake Radius500 mm Min500 mm Min500 mm Min500 mm Min
Kacepetan Kepiting (sudut apa wae)///≤0.5m/s
Jembar lumampah Passage900 mm Min900 mm Min900 mm Min1000 mm Min
Kacepetan Gerakan1m / s1m / s0.8m / s0.8m / s
Nguripake Speed0.5m / s0.5m / s0.5m / s0.5m / s
Dhuwur Ngilangi Rintangan10mm10mm10mm10mm
Jembar Trench30mm25mm30mm80mm
Lemah reresik30mm30mm30mm45mm
Kualitas<5%<5%<5%<5%
Akurasi Parkir± 5mm Akurasi posisi, ± 1 ° Sudut presisi
Kinerja batereibatereiDC51.2V Litium wesi fosfatDC51.2V Litium wesi fosfat (Opsional)DC51.2V Litium wesi fosfatDC51.2V Litium wesi fosfat (Opsional)DC51.2V Litium wesi fosfatDC51.2V Litium wesi fosfat (Opsional)DC51.2V Litium wesi fosfatDC51.2V Litium wesi fosfat (Opsional)
kapasitas52Ah80 Ah42Ah80 Ah28Ah42 Ah / 80 Ah42Ah80 Ah
Wektu mlakuUdakara 5.5 jamUdakara 8 jamUdakara 5.5 jamUdakara 8 jamUdakara 5.5 jamUdakara 8 jamUdakara 5.5 jamUdakara 8 jam
Ngisi daya wektu1.8 pm2 pm1.5 pm2 pm1.5 pm2 pm1.5 pm2 pm
Mode Ngisi dayaPangisian daya kontak / pangisi daya nirkabel / ganti baterei (kabeh telung cara ndhukung manual utawa otomatis)
Piranti KeamananDeteksi tabrakan / pinggiran tutul safety / penghalang laser / mandheg darurat, lsp.
InterfaceHardware ndhukung CAN bus, RS-485, RS-232, RJ45, USB
Protokol komunikasi ndhukung CANOPEN, Modbus, lsp.
TombolTombol Mulai / Tombol Ngaso / Tombol Reset / Tombol Ajar
Gunakake LingkunganSuhu lingkungan: -10°C-45°C
Kelembapan lingkungan: 5% - 95% (ora ana kondensasi)
Lingkungan operasi: mung kanggo panggunaan njero ruangan.
Tingkat kebersihan: Ora ana / Kelas 6 (tingkat sewu) / Kelas 5 (tingkat satus)
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita