Omah> DUCO Cobots > GCR Series Cobot

GCR Series Cobot

DUCO GCR Series Cobot minangka conto solusi robot kolaboratif 6 sumbu multifaceted, ngemot atribut kalebu safety, operasi tanpa gaweyan, penyebaran cepet, lan konsumsi daya minimal. Iki nduweni mupangat sing akeh babagan kapasitas muatan lan radius kerja, ngidini adaptasi sing lancar kanggo macem-macem panjaluk aplikasi.

Tampilan Produk

GCR Series Cobot

Hubungi kita

Aplikasi saka GCR Series Cobot

Jelajahi informasi aplikasi liyane

GCR Series Cobot wis dileksanakake kanthi sistematis ing macem-macem industri, kalebu nanging ora winates ing industri mobil, industri 3C, industri listrik, industri medis, industri pan, industri barang konsumen.

Fitur lan paedahing kawruh

Fitur saka GCR Series Cobot

Entuk luwih akeh fitur produk
Seri GCR Cobot wis nggawe langkah sing luar biasa ing babagan safety, intelijen, desain, lan pangopènan, dadi mitra sing bisa dipercaya lan digunakake sacara ekstensif.
Entuk informasi paling anyar babagan produk / solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita