Omah> DUCO Cobots > Sistem Penanganan Material Otomatis

11
22

Sistem Panyimpenan DUCO


  • Simpenan
  • E-RACK/TT
  • Produk liyane
  • Inquiry
Simpenan
图片 15
图片 16

Pambuka aplikasi

Panyimpenan lan manajemen materi otomatis ing produksi semikonduktor

Ditrapake kanggo:

1.Panyimpenan Kapadhetan dhuwur, panggunaan papan sing dhuwur, panggunaan papan sing dhuwur

2. Ngalahake cepet

3. Integrasi menyang sistem manajemen materi lantai toko

4.Implementasine cepet, test piwulang tingkat otomatis

5.Kompatibel karo ARV / OHT / OHS / manual lan pangolahan otomatis liyane

6. Mathuk karo Cleanroom ISO14644-14, Standar SEMI S2 lan standar ESD

E-RACK/TT

图片 17

Pengantar fungsi

* Digunakake kanggo panyimpenan on-line semikonduktor, dhukungan FOUP, KASET, Majalah, Tray lan liya-liyane

*Bisa dock nganggo ARV, ndhukung bongkar muat manual

* Ndadekake Cleanroom ISO14644-14, Standar SEMI S2 lan standar ESD

* Antarmuka piranti lunak SEMI standar

* Desain modular


Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita