Babagan DUCO

Babagan DUCO

DUCO minangka merek robot kolaborasi SIASUN CO., LTD. Kang resmi madeg ing Shanghai ing 2014. Tegese: DUCO (DO UNIQUE COBOT).

Iku nggantosi sesanti lan misi DUCO kanggo robotika kolaborasi, lan setya nggawe produk unik lan nilai kanggo pelanggan.

Warisan teknologi DUCO saka Robotika SIASUN (Kode Saham: Robot 300024), Warisan teknologi yaiku DUCO bisa dadi dukungan sing paling kuat. Ing dalan pembangunan, DUCO wis njupuk riset lan pangembangan teknologi minangka inti, njupuk timbal kanggo entuk sawetara teknologi paten sing dikembangake dhewe, lan nggawe akeh industri pisanan ing dalan: robot kolaboratif 7 sumbu pisanan ing China, robot kolaboratif dual-lengan pisanan ing China, robot kolaboratif gedhe 25kg pisanan ing China, robot kolaboratif 2m-lengan-nyebar pisanan ing China, lan robot kolaborasi seluler pisanan ing China. Didorong dening DUCO, industri robot kolaborasi China kanthi cepet berkembang.

DJI_0717_副本

Nganti saiki, robot kolaborasi DUCO wis akeh digunakake ing otomotif, energi, semikonduktor, 3C, pendidikan lan riset ilmiah lan industri liyane, produk kasebut diekspor menyang Asia Tenggara, Amerika Utara, Eropa lan puluhan negara lan wilayah liyane, pengaruh merek kasebut misuwur ing saindenging jagad.

Kolaborasi cerdas kanggo jagad sing luwih apik. DUCO bakal terus njaga kekuwatane ing riset lan inovasi, kanthi kekuwatan kawicaksanan, kanggo ningkatake industri robotik kolaborasi, lan luwih akeh pelanggan supaya bisa bebarengan kanggo nggawe masa depan sing luwih apik!

Tonggak Pembangunan

babagan DUCO_副本

Kita bisa nyedhiyakake layanan Teknik & Teknologi sing profesional,
ngrampungake akeh masalah Teknik sing angel ing macem-macem wilayah
CE
ISO9001
TUV
ASME

DUCO wis njupuk riset lan pangembangan teknologi minangka inti, njupuk timbal kanggo entuk sawetara teknologi paten sing dikembangake dhewe, lan nggawe akeh industri pisanan ing dalan: robot kolaboratif 7 sumbu pisanan ing China, robot kolaboratif dual-lengan pisanan ing China, robot kolaboratif gedhe 25kg pisanan ing China, robot kolaboratif 2m-lengan-nyebar pisanan ing China, lan robot kolaborasi seluler pisanan ing China. Didorong dening DUCO, industri robot kolaborasi China kanthi cepet berkembang.

Apa milih kita

Lingkungan pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Lingkungan Pabrik

Kategori panas