Omah> DUCO Cobots > Sistem Penanganan Material Otomatis

11

Sistem Pangiriman DUCO


Sistem Pengiriman DUCO® bisa nyambungake peralatan lan proses produksi kanthi organik mili. Sistem plans path troli adhedhasar titik wiwitan lan tujuan transportasi materi, entuk materi kanthi otomatis transportasi lan patemon syarat sistem produksi fleksibel kanggo transportasi materi. Nduweni ciri hemat energi, resik, efisien, lan fleksibel. Cara instalasi saka transmisi multi sistem banget fleksibel, kang bisa diangkat utawa diinstal ing lemah, lan wis kaluwihan unik ing kahanan ngendi wilayah produksi banget nyenyet.


  • Fitur Product
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

222

Apa Sing Nggawe Sistem Pangiriman DUCO Apik kanggo Otomasi Industri

Desain Modular

Energy

Operasi kanthi otomatis

Tata Letak sing Fleksibel

Kombinasi Fleksibel

Ngirit Ruang

Extensibility Gampang


Pambuka aplikasi

Aliran materi otomatis ing pinggiran garis semikonduktor, uga aliran materi kanthi kacepetan dhuwur ing antarane bengkel

Cocog kanggo wektu siklus cendhak kanggo aliran materi (1 ~ 2 min)

Iku cocok kanggo susunan mesin tetep lan owah-owahan posisi arang

Cocog kanggo kahanan ing ngendi papan lantai diwatesi lan bahan kudu diangkut kanthi udhara

Cocog kanggo CP, Plasma, Moulding, AOI, plating, TEST lan pangolahan liyane

Selaras karo Cleanroom ISO14644-14, Standar SEMI S2 lan standar ESD

Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita