Omah> Industri

Toko

Minangka pilihan konsumen macem-macem lan teknologi informasi terus-terusan inovasi lan iterates, lanskap toko tanpa awak wis pindah saka mung adol produk siji kanggo nyakup macem-macem kategori produk. Akibate, sistem terintegrasi saya tambah rumit, nalika tugas ngurutake dadi luwih nuntut. Ing konteks iki, robot kolaboratif muncul minangka solusi optimal kanggo ngganti tenaga kerja manungsa ing operasi toko eceran anyar, amarga atribut kolaborasi sing aman lan penyebaran sing trep.

Kaluwihan Nggunakake DUCO Cobots ing Eceran

11


Keslametan

Sistem safety aktif lan pasif saka DUCO Cobot bisa nggedhekake kepuasan masalah safety babagan robot toko bebas tugas.


Accurate

Nalika nerangake nangani lan nyekel barang, DUCO Cobot ngetrapake solusi "robot + visi" sing inovatif, nguatake supaya bisa milih barang kanthi cerdas lan akurat tanpa dibatesi dening urutan utawa ora teratur.

22
33


customizable

Sistem DUCO Cobot nawakake pilihan kustomisasi canggih, nguatake toko bebas pajak kanggo entuk efisiensi sing luar biasa, operasi sing cepet, lan perjalanan pelanggan sing luar biasa sing nyakup penempatan pesenan sing lancar lan pangiriman produk sing cepet.

Skenario Aplikasi

Prev

Semiconductor

Kabeh aplikasi Sabanjure

Metal lan Mesin

Dianjurake Products

Kategori panas