Omah> DUCO Cobots > Sistem Penanganan Material Otomatis

111
222

Sistem Cobot Mobile DUCO


  • Mobile Cobots
  • AGV(Rak elektronik/Meja Putar)
  • Produk liyane
  • Inquiry
Mobile Cobots

图片 4

图片 5

Pambuka aplikasi

* Penanganan materi otomatis ing pinggiran kawat semikonduktor

* Cocog kanggo pangolahan kanthi siklus produksi sing longgar

* Cocog kanggo kahanan aliran materi individu

* Cocog kanggo aliran wong ing lemah lan penanganan materi tanpa watesan

* Cocog kanggo peralatan lantai toko ora tetep lan ndhukung tata letak owah-owahan

* Ditrapake kanggo Wafer test BG WS DB WB ​​Final TEST

* Kepatuhan karo Cleanroom ISO14644-14, Standar SEMI S2 lan ESD standar

Sistem Ngisi daya

Stasiun baterei tunggal

Jumlah panyimpenan1/2 bin + 1 bin ganti
Kelas resikkelas 1 K
Sistem ControlPLC
Sistem DataBCMS ( opsional)
Wektu panggantos baterei3 menit

图片 6

stasiun baterei

Jumlah panyimpenan≥5 tong sampah
Kelas resikkelas 1 K
Sistem ControlPLC
Sistem DataBCMS
Wektu panggantos baterei4 menit


图片 7

Sistem manajemen baterei

图片 8

图片 9

AGV(Rak elektronik/Meja Putar)

图片 10

Pambuka aplikasi

* Penanganan materi otomatis ing produksi semikonduktor

* Cocog kanggo wektu siklus sing cendhak lan pirang-pirang produksi gabungan kahanan

* Cocog kanggo nangani point-to-point kanthi volume gedhe, bobot abot, lan akurasi docking kurang

* Cocog kanggo OVEN, Burn in, Rack baskets, box carrier

* Ndadekake Cleanroom ISO14644-14, Standar SEMI S2 lan standar ESD

aplikasi

未命名

Wafer polishing lan transportasi

44

SMT MGZ loading lan unloading

11

OVEN loading lan unloading

22

E-rak transshipment

Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita