Omah> DUCO Cobots > GCR Series Cobot

GCR5.5-轴侧4.2022-04-29.106
GCR5.5-轴侧4.2022-04-29.106
GCR5.5-轴侧5.2022-04-29.104
GCR5.5-轴侧5.2022-04-29.105
GCR5.5-左.2022-04-29.110
GCR5-910
GCR5-910(1)
GCR5-910

GCR7-910


  • Fitur Product
  • Skenario aplikasi
  • Produk liyane
  • Inquiry
Fitur Product

Max Payload 7kg | Tekan 910 mm

Generasi anyar robot kolaboratif serbaguna sing larang regane, kanthi desain entheng, penyebaran cepet, operasi sing gampang, safety, lan efisiensi energi, minangka pilihan sing cocog kanggo entuk operasi sing efisien lan murah ing pabrik. Produk kasebut entheng, ngenggoni papan sing paling sithik, lan cocog kanggo industri kayata 3C (Komputer, Komunikasi, lan Elektronik Konsumen) lan otomotif.

Max Payload7kg
Kacepetan TCP Maks3.6m / s
Max kacepetan Straight-line1.5m / s
tekan917mm
Repeatability± 0.02 mm
Kelas IPIP54 / IP65
KomunikasiTcp/Ip,Modbus/Tcp,Profinet,Ethernet/Ip
Keterangan
Gelar Merdeka6
jointjointMax Speed
J6± 360 °225 ° / s
J5± 360 °225 ° / s
J4± 360 °225 ° / s
J3± 360 °225 ° / s
J2± 360 °200 ° / s
J1± 360 °200 ° / s
Antarmuka AlatGB/T 14468.1-50-4-M6(eqv ISO 9409-1)
End Joint I/O2 Dig I/O, 24V, 0.6A
Power Supply100-240VAC 47-63Hz 10A
Konsumsi DayaKonsumsi Daya Umum 200W
instalasiDipasang ing arah apa wae
Kisaran Suhu sekitar-10 ° C-50 ° C
Range suhu panyimpenan-40 ° C-55 ° C
Ukuran Robot1100x330x200mm
Ukuran Paket Robot698x588x450mm
Bobot Net / Kotor22kg / 30kg
Inquiry
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita