Omah> aplikasi

Majelis

Cobots unggul ing tugas perakitan sing tepat, nyedhiyakake efisiensi kaping pirang-pirang dibandhingake karo tenaga kerja manual. Dilengkapi modul gripper plug-and-play serbaguna, bisa nangani tugas perakitan sing rumit ing macem-macem industri, kalebu elektronik lan peralatan. Cobots gampang adaptasi karo lingkungan produksi sing fleksibel, nyedhiyakake panyebaran sing gampang, operasi, lan owah-owahan tata letak sing efisien.

Tantangan ing Proses Majelis


11

Solusi Majelis Otomatis DUCO

Majelis Tubing Medis, kanthi manual nglebokake siji tabung butuh 10 detik, lan ngasilake produksi kurang. Kanthi nggunakake cobot DUCO, mung butuh 3 detik kanggo ngrampungake, nalika nambah asil produksi kanthi signifikan.


Ngamanake tanpa ora bisa dikendhaleni

Pakaryan perakitan mbutuhake katrampilan khusus, lan penting kanggo karyawan anyar nampa pelatihan supaya bisa nambah produktivitas. DUCO nduweni peran penting kanggo mesthekake yen pabrik bisa ngontrol kapasitas sajrone produksi dhuwur, saéngga nyuda risiko ketidakpastian personel sing nyebabake kahanan sing ora bisa dikendhaleni.

22


33

Panggunaan tanpa gaweyan lan trep

Robot kolaboratif, nyedhiyakake penak lan fleksibilitas sing luar biasa ing pemrograman. Padha gumunggung sinau lan operasi tanpa gaweyan, ngidini pangguna kanggo program liwat antarmuka seret lan mulang intuisi utawa antarmuka grafis sing ramah pangguna. Beda karo piranti otomatisasi tetep tradisional, cobot unggul ing panyebaran sing cepet lan transisi sing lancar ing antarane jalur produksi. Tinimbang mbutuhake nulis ulang program khusus, prilaku cobot bisa gampang diatur nggunakake piranti lunak modular. Kemampuan adaptasi iki ndadekake cobots cocog banget kanggo skenario produksi fleksibel batch cilik.

Industri sing gegandhengan

Prev

Ana

Kabeh aplikasi Sabanjure

Welding

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita