Omah> aplikasi

Polishing

Polishing minangka teknik perawatan permukaan sing digunakake kanggo nambah kelancaran, glossiness, lan kualitas sakabèhé saka bahan kayata logam, plastik, keramik, lan kaca. Cara tradisional, wis dileksanakake kanthi manual dening pengrajin trampil utawa operator khusus. Nanging, kanthi tekane otomatisasi lan mekanisasi, polishing wis nemokake akeh aplikasi ing macem-macem industri.

Tantangan ing Polishing proses

Solusi Polishing Otomatis DUCO

DUCO Cobot bisa nindakake tugas polishing lan polishing ing workpieces, kalebu garis lurus, busur bunder standar, lumahing warata, lumahing sudhut mlengkung standar, lan lumahing sudhut mlengkung biasa.

11

Efisiensi Produksi sing luwih dhuwur

Peralatan polishing otomatis bisa nindakake operasi polishing kanthi cepet lan akurat tanpa perlu campur tangan manual.


Kualitas produk sing luwih dhuwur

Panggunaan pasukan pancet lan umpan balik wektu nyata mbisakake aplikasi pasukan sing tepat lan konsisten, dene deteksi tabrakan njamin kolaborasi sing aman karo manungsa, nggawe otomatisasi tugas sing tantangan kaya polishing, deburring, lan sanding bisa.

22


33

Biaya Buruh Ngisor

Peralatan polishing otomatis bisa ngganti proses polishing manual tradisional, nyuda kabutuhan sumber daya manungsa.


Suda Tingkat Sampah

Peralatan polishing otomatis bisa nyuda produksi sampah liwat kontrol sing tepat lan ngawasi proses polishing.

44

Industri sing gegandhengan

Prev

Painting

Kabeh aplikasi Sabanjure

Ana

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita