Omah> aplikasi

Welding

Bengkel las manufaktur mobil ngetokake asap las lan busur sing kuat cahya amarga welding titik lan welding karbon dioksida. syarat presisi saka perakitan awak mobil mimpin kanggo generasi mecah bledug. Polusi asap lan bledug ing bengkel nyebabake risiko kesehatan kerja. Praktek saiki konsentrasi welding lan mecah ing wilayah tartamtu karo pangobatan dimurnèkaké kanggo ngurangi bahan sing mbebayani lan ningkatake lingkungan kerja.

Tantangan ing Welding proses


Solusi Welding Otomatis DUCO

Proyek kasebut nggunakake robot kolaboratif lan peralatan vakum sing sithik kanggo ngresiki interior mobil. Rong robot GCR-14 kanthi lampiran pembersih vakum dipasang ing saben sisih jalur produksi. Dheweke ngetutake dalan sing wis ditemtokake kanggo ngresiki interior lan batang, banjur metu kanggo jalur produksi.


Peningkatan efisiensi lan kelestarian

Konfigurasi cobot DUCO nyuda wektu siklus produksi saka 62 dadi 50 detik, nggampangake upgrade ing baris produksi ing mangsa ngarep.

图片 1


图片 2

ROI sing luwih dhuwur

Panggunaan robot kolaboratif kanthi efektif ngrampungake tantangan nyewa kanggo posisi iki, entuk ROI 16 sasi.

Industri sing gegandhengan

Prev

Majelis

Kabeh aplikasi Sabanjure

Palletizing

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita