Omah> aplikasi

Painting

Penyemprotan lan lapisan minangka teknik finishing permukaan sing digunakake kanggo pewarnaan utawa nglindhungi obyek. Lukisan akeh digunakake ing otomotif, furnitur, arsitektur, lan seni. Penyemprotan biasane digunakake kanggo lapisan seragam ukuran gedhe. Operasi manual menehi risiko kesehatan lan safety, dene solusi otomatis menehi alternatif sing luwih apik.

Tantangan ing Painting proses

DUCO Automated Painting Solution

Pemanfaatan cobot DUCO ing operasi lukisan utawa nyemprot ngasilake keuntungan sing signifikan kanthi nambah tingkat produksi, nyuda biaya operasional, lan nyuda sampah material. Cobot canggih iki nduweni kemampuan kanggo ngotomatisasi proses lukisan kanthi presisi sing luar biasa. Dilengkapi lengen pirang-pirang sumbu, menehi keluwesan lan presisi sing ora ana tandhingane, supaya bisa kanthi gampang nutupi permukaan kompleks saka sudut sing dikarepake.

444

Ngapikake Kualitas lan Konsistensi

Sistem otomatis njamin kontrol sing tepat babagan nyemprot lan lapisan, ngasilake kualitas sing konsisten lan jangkoan seragam kanggo saben workpiece, ngilangi kesalahan lan variabilitas manungsa, lan nambah kualitas sakabèhé nyemprot lan lukisan.


Ngurangi Konsumsi Bahan Limbah lan Cat

Sistem otomatis bisa nyilikake sampah lan ngoptimalake distribusi cat kanthi ngontrol volume nyemprot lan dispensing cat kanthi akurat.

22


33

Ningkatake Keamanan Papan

Sistem otomatis nyuda resiko kesehatan lan safety potensial sing diadhepi para pekerja ing tugas nyemprot lan lukisan, kanthi nyuda paparan bahan kimia lan partikel sing mbebayani, saéngga nambah safety ing papan kerja.


Data Logging lan Kapabilitas Traceability

Sistem otomatis nawakake kemampuan kanggo ngrekam paramèter uyuh lan lukisan kanggo workpieces individu liwat logging data lan fitur traceability.

44

Industri sing gegandhengan

Prev

Packaging

Kabeh aplikasi Sabanjure

Polishing

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita