Omah> aplikasi

gluing

Produk otomotif berkembang kanthi prioritas safety, efisiensi energi, ramah lingkungan, lan ngurangi polusi. Panggunaan adhesive ing kendaraan badan penting lan akeh diterapake, nyedhiyakake macem-macem tujuan kayata sealing, panyerepan kejut, nyegah karat, insulasi swara, lan insulasi termal. Teknik adhesive iki menehi alternatif kanggo cara welding tradisional, ngoptimalake proses produksi. Mulane, milih welding cocok adhesive punika sakabehe wigati.

Tantangan ing gluing proses

Solusi Gluing Otomatis DUCO

Tugas kasebut kalebu nggunakake DUCO Cobot kanthi sumbu tambahan lan sistem pasokan adesif, bebarengan karo scanner laser safety. Robot multi-kolaborasi, GCR20, dilengkapi pistol lem lan perkakas, digunakake ing proyek kasebut. Robot ngetutake jalur sing wis ditemtokake kanggo aplikasi adesif nalika operator nangani loading lan clamping bagean. Sawise rampung, robot nindakake aplikasi adesif ing loro stasiun kerja kaya sing diprentahake dening operator.

11

Perlindhungan Keamanan sing luwih dhuwur

Stasiun kerja kasebut nggabungake langkah-langkah safety sing luwih maju, kalebu tikar safety lan scanner laser, kanggo ngawasi lingkungan peralatan lan nyedhiyakake kontrol akses, njamin safety operator lan nambah proteksi personel sakabèhé.


Jaminan Kualitas lan Ramah Lingkungan

Ngenalke sistem lapisan adesif sing nawakake operasi sing dipercaya, kurang pangopènan, kualitas produk sing konsisten, kontrol bocor sing efektif, lan pencegahan polusi lingkungan kanggo stabilitas jangka panjang lan gampang dikelola.

22


33

ROI sing luwih dhuwur

Pitungan shift pelanggan nyebabake nylametake siji operator, nambah efisiensi nganti 15%, lan entuk pengembalian investasi 15 sasi.

Industri sing gegandhengan

Prev

Ngawut-awut

Kabeh aplikasi Sabanjure

Penanganan Material

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita