Omah> aplikasi

Inspeksi Kualitas

Cara pangukuran tradisional kayata pengukur lan pangukuran koordinat mesin (CMM) alon lan winates ing nyedhiyani data lengkap ngluwihi dimensi kontur, ngalang-alangi inspeksi toleransi. Metode inspeksi manual ora nyukupi kanggo syarat teknis modern lan siklus produksi. Nanging, munculé inspeksi 3D otomatis ing manufaktur industri gedhe perusahaan bakal akselerasi kemajuan saka pipelines pengawasan otomatis lan bengkel. Kanthi nggabungake sistem inspeksi 3D kanthi robot karo jalur perakitan, inspeksi tanpa awak lan cerdas bisa digayuh, anjog menyang a impact transformatif ing manufaktur cerdas ing Donya.

Tantangan ing Inspeksi Kualitas proses

Solusi Inspeksi Kualitas Otomatis DUCO

DUCO Cobot nggunakake piranti scanning lan pangukuran laser 3D terpadu kanggo nindakake pangukuran telung dimensi ing workpieces, entuk data permukaan. Kanthi nyelarasake model pangukuran karo model desain lan ngekstrak fitur-fitur utama, mbisakake mbandhingake karo model teoritis, nggampangake identifikasi dimensi utawa cacat. Salajengipun, DUCO Cobot bisa nggabungake mekanisme puteran sing cerdas kanggo ngotomatisasi rotasi lan ndhukung perlengkapan fleksibel, supaya bisa njupuk data permukaan sing komprehensif saka kabeh sudut.

11

Efisiensi Deteksi Dhuwur

Tes batch otomatis nambah efisiensi luwih saka 5 kaping.

Akurasi Scanning Dhuwur: Akurasi scanning bisa tekan 0.025mm.


Kacepetan Pangukuran Cepet

Akuisisi data sing efisien kanthi tingkat 1.3 yuta kaping per detik. 

Panyebaran Gampang: Ndhukung pamulangan lan pemrograman offline, jaringan aman, lan panyebaran mesin sing gampang kanthi lintasan gerakan gedhe.

22


33

Dhuwur Derajat Intelligence

Kanthi mung menet tombol, sampeyan bisa ngotomatisasi lan kanthi cerdas njupuk data ukuran lengkap bagean cetakan injeksi kanthi cepet. 

Pindai Otomatis lan Pangolahan Efisiensi Tinggi: Sistem inspeksi cerdas otomatis ngolah data sing dipindai kanggo ngasilake data 3D lengkap kanthi ngilangi gangguan, nyelarasake koordinat, lan nggabungake. Analisis laporan data kesalahan saka inspeksi batch mbantu ngenali kekurangan proses manufaktur, mbisakake modifikasi lan optimasi pas wektune kanggo ningkatake tingkat kualifikasi produk.

Industri sing gegandhengan

Prev

Penanganan Material

Kabeh aplikasi Sabanjure

Packaging

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita