Omah> aplikasi

Ngawut-awut

Entuk syarat torsi utawa sudut tartamtu penting kanggo njamin kekuatan pengikat komponen sing cocog. Operasi manual nggawa risiko karusakan produk sing ora disengaja, sing nyebabake tambah biaya tenaga kerja lan komponen. Nanging, robot kolaboratif bisa ngatasi tantangan kasebut kanthi efektif kanthi nyetel torsi kanggo saben sumbu miturut syarat aplikasi. Kanthi kisaran muatan 3-20 kg, dheweke nawakake solusi serbaguna sing nyukupi kabutuhan macem-macem industri.

Tantangan ing Ngawut-awut proses

Solusi Screwing Otomatis DUCO

DUCO Cobot nggabungake teknologi robot sing canggih, nampilake penyesuaian torsi individu kanggo saben sumbu, saéngga mbisakake operasi sing fleksibel sing disesuaikan karo syarat skenario sing beda-beda. Iki nduweni fleksibilitas ing spektrum industri sing akeh, kalebu manufaktur, logistik, lan sektor medis, kanthi gampang adaptasi kisaran torsi kanggo nampung panjaluk beban wiwit 3 nganti 20 kilogram.

11

Ngirit wektu produksi lan ningkatake produktivitas sakabèhé

DUCO Cobot ngganti telung shift buruh, nyedhiyakake penghematan biaya, ngatasi tantangan rekrutmen, lan njamin stabilitas produksi, ing antarane kaluwihan liyane.


Keamanan liyane

Lengan kolaborasi DUCO nduweni fungsi safety lan uga mbantu bisnis nyuda kacilakan produksi.

22


33

Kualitas sing bisa dikontrol

Implementasi otomatisasi DUCO Cobot ora mung nyuda kesalahan manungsa nanging uga njamin kualitas produk sing dikontrol kanthi konsisten.

Industri sing gegandhengan

Prev

Palletizing

Kabeh aplikasi Sabanjure

gluing

Dianjurake Products
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Ngomong karo Pakar Kita