Aplikasi kanggo Automation

Jelajahi kabeh Aplikasi

Nganti saiki, robot kolaborasi DUCO wis akeh digunakake ing otomotif, energi, semikonduktor, 3C, pendidikan lan riset ilmiah lan industri liyane, produk kasebut diekspor menyang Asia Tenggara, Amerika Utara, Eropa lan puluhan negara lan wilayah liyane, merek pengaruhe misuwur ing saindenging jagad.

video
bundermuter

Produk Panas

Produk Panas

Jelajahi kabeh Produk

Telusuri saiki kanggo ndeleng apa macem-macem produk kita nggawe produk unik lan nilai kanggo sampeyan.

Napa Pilih kita

Babagan DUCO
  • Vision kita
    Vision kita

    We Darmabakti kanggo Advance saka Cobot.

  • Mission kita
    Mission kita

    Kolaborasi Cerdas Kanggo Donya sing Luwih Apik.

  • Nilai Kita
    Nilai Kita

    Mikir beda kanggo inovasi; Nuduhake gagasan lan makarya kanthi rapet; Ngirim nilai nyata; Nggawe sukses klien.

  • Team kita
    Team kita

    Tim profesional sing duwe trampil global saka universitas bergengsi menehi asil sing luar biasa lan solusi inovatif kanggo nyukupi kabutuhan klien sing terus berkembang.

  • Service kita
    Service kita

    Duwe kursus pelatihan lengkap lan dhukungan pelanggan, uga layanan sawise-sales.

News

Kategori panas