Omah> News > Sukses Pelanggan

Welding lan gluing bagean awak otomotif

2023-08-25

Saiki, produk otomotif berkembang ing arah safety lan hemat energi, perlindungan lingkungan ijo lan bebas polusi. Ing proses produksi mobil, lem awak iku wigati lan digunakake digunakake. awak lim welding ora mung bisa muter peran sealing, panyerepan kejut, teyeng pencegahan, insulasi swara lan panas, nyuda gangguan. Bisa uga ngganti titik welding, welding busur lan pangolahan tradisional liyane kanggo entuk sambungan bagean sheet metal, mangkono ngoptimalake proses produksi, mulane, ing pilihan cukup welding lim wigati. Spot welding adhesive utamané klempakan ing lantai, utamané watara kompartemen engine, ngarep lan mburi wheel tutup sak sealing syarat sing paling penting. Lokasi gluing sing khas yaiku lantai ngarep lan kabin ngarep, lantai mburi tumpang tindih; sambungan antarane sisih pager lan lantai; sambungan antarane tutup wheel utama mburi lan pager sisih, lan sambungan karo lantai, lan liya-liyane.

Titik Pain Pelanggan

Proyek iki wiwitane ditindakake dening loro buruh manual. Ana wong siji tanggung jawab kanggo loading, clamping lan unloading bahan, nalika wong liyane iki nyekeli gun gluing kanggo gluing ing bagean sing cocog. Amarga irregularity saka bagean lan produk, akurasi posisi saka gluing manual ora dhuwur, konsistensi kurang, lan efisiensi kurang. On tangan liyane, amarga gluing genggem peralatan, lingkungan situs ana reged lan tumoto, kang digawe workshop manajemen lan buruh nandhang sangsara akeh.

1695886152550_ 本

solusi

Robot kolaborasi DUCO kanthi sumbu 7 digunakake kanggo rong stasiun karya salib, kanthi sistem pasokan lem otomatis lan safety scanner laser. Proyek kasebut nggunakake robot kolaborasi DUCO GCR20, dilengkapi gun lim otomatis lan perkakas ing pungkasan, lan sistem pasokan lem otomatis kanggo nyuplai lem. Bagian kasebut dimuat lan dibongkar lan dijepit kanthi manual, lan robot ditrapake lim miturut path ngrancang sawise tombol wiwitan dipencet. Ing wektu iki, tenaga kerja ing stasiun liyane kanggo loading lan unloading lan clamping saka bagean anyar, sawise completion saka tombol wiwitan penet, ing robot kanggo nindakake lim kerja lintas stasiun dobel. Ing stasiun dilengkapi desain njaga safety lengkap, kang nggunakake kloso safety lan scanner laser. Laser safety scanner menehi cara prasaja lan efektif kanggo ngawasi ing area sekitar peralatan. Proteksi akses wis entuk liwat kontrol akses, antarane liyane, supaya ing safety saka operator wis mesthekake sak operasi normal lan peralatan bisa gampang diakses nalika dibutuhake, mangkono nyempurnakake mekanisme pangayoman kanggo personel lan nambah tingkat safety saka operasi personel.

Wuku

Pengenalan sistem mesin gluing nduweni sistem sing bisa dipercaya, manajemen prasaja, kurang pangopènan; sistem iki uga nutup, ing meksa pump lim bisa njamin aliran normal saka sumber lim; bisa ketemu jembaré garis lim bisa diatur ing sawetara saka 1 mm-8 mm; kanggo mesthekake yen fasilitas sistem gluing kanggo long-term stabilitas operasi saka konsistensi produk, kualitas kontrol wis kanggo mesthekake yen wektu sing padha luwih apik ngatasi masalah saka bocor saka lim supaya lingkungan disebabake secondary polusi.The customer diwilang sing shift siji kanggo customer kanggo nyimpen 1 operator, efficiency tambah 15%, bali ing siklus investasi saka mung 15 sasi.

Prev Kabeh warta Sabanjure
Dianjurake Products

Kategori panas