Omah> News > Sukses Pelanggan

Electricdrive NVH deteksi otomatis

2023-08-25

NVH minangka NVH minangka masalah lengkap kanggo ngukur kualitas mobil manufaktur, kang menehi koyo paling langsung lan entheng kanggo pangguna mobil. Cukup nemtokake, NVH nuduhake gangguan, geter lan kekasaran geter swara mungguh. Kendaraan NVH minangka salah sawijining keprihatinan produsen kendaraan utama lan perusahaan komponen ing industri otomotif internasional, lan optimalisasi NVH bisa nambah pengalaman nyopir kendaraan.

Titik Pain Pelanggan

Ing tren pembangunan saiki anyar kendaraan energi, pelanggan wis nandur modhal a akeh R&D ing pangembangan energi anyar kendaraan. Ing ngisor iki minangka tes NVH platform sawise Déwan drive elektrik wis rampung. Ana akeh drive listrik model ing platform test, karo beda ukuran lan model daya, lan test posisi kabeh beda, kang mbutuhake ing test probe kanggo diselehake vertikal ing test permukaan drive listrik, lan tes proses njupuk wektu dawa, lan ing padha wektu, amarga watesan saka situs, ing papan test saka platform test punika relatif cilik, kang mbutuhake robot kanggo ngrampungake ing pengawasan posisi ing papan cilik lan kanthi tliti dhuwur.

3_ 副本

solusi

Kaping pisanan, miturut desain platform inspeksi, kanthi simulasi aksesibilitas posisi inspeksi robot, uga ngevaluasi robot lintasan gerakan. Amarga beban cilik saka probe kanggo pengawasan NVH, ing Lengan kolaboratif DUCO GCR5-910 kanthi beban 5kg lan rentang lengan 910mm dipilih kanggo nyukupi syarat kerja. Minangka desain pengawasan platform kanggo ngirim drive listrik saka siji sisih lan output listrik drive kanggo urutan sabanjuré saka sisih liyane, ana watesan mekanisme ing sisih loro, dadi mung 2 set senjata kolaboratif GCR5-910 sing bisa dipasang kuwalik ing ndhuwur platform pengawasan. Nalika drive elektrik wis ora mlebu platform pengawasan, loro mesin ditambahi menyang njaba kanggo mesthekake yen ana cukup papan ndhuwur drive elektrik bisa diangkut menyang platform inspeksi. Nalika drive elektrik clamped, ing 2 robot wiwit mlaku menyang posisi inspeksi kanggo inspeksi kanthi urutan

Wuku

Ing tataran saiki workstation nyenyet angkasa, DUCO robot kolaboratif GCR5 bisa kanthi fleksibel nggunakake ruang sing ana kanggo kerja, nalika njamin akurasi pengawasan lan ningkatake keluwesan otomatisasi garis. GCR5 nduweni operasi sing prasaja lan stabil sistem, kang ora mung nggampangake ing debugging saka teknisi ing situs nanging uga njamin stabilitas garis otomatis, nyedhiyakake platform sing dipercaya kanggo NVH pamriksan.

Prev Kabeh warta Sabanjure
Dianjurake Products

Kategori panas