Omah> News > Sukses Pelanggan

Pack baterei bagasi kendaraan energi anyar

2023-08-25

NVH minangka NVH minangka masalah lengkap kanggo ngukur kualitas mobil manufaktur, kang menehi koyo paling langsung lan entheng kanggo pangguna mobil. Cukup nemtokake, NVH nuduhake gangguan, geter lan kekasaran geter swara mungguh. Kendaraan NVH minangka salah sawijining keprihatinan produsen kendaraan utama lan perusahaan komponen ing industri otomotif internasional, lan optimalisasi NVH bisa nambah pengalaman nyopir kendaraan.

Titik Pain Pelanggan

Syarat proyek iki yaiku utamané ing sawetara aspèk. Ruang kanggo makarya ing bagasi mobil banget cilik, supaya keluwesan lan keluwesan saka robot penting banget, lan ing desain alat tightening pungkasan kudu dadi luwih kompak; kapindho, nalika mobil awak mili karo alat nyekeli iki stasiun perakitan, panyimpangan posisi gedhe; Kajaba iku, ngarep lan mburi urutan stasiun pengetatan iki yaiku a stasiun operasi manual, supaya robot kudu ngrasakake lingkungan sekitar lan dinamika personel ing kabeh kaping kanggo njamin safety personel.

图片 5

solusi

Analisis lengkap ditindakake kanggo proyek kasebut lan karo kaluwihan saka beban gedhe, keluwesan dhuwur lan bobot entheng, ing SIASUN DUCO® GCR20 karo sistem sesanti iki rubah menyang pakar tightening lan njupuk munggah proyek nindakake baterei Pack tightening ing fly karo baris.Kanthi mbukak 20 kg nawakake GCR20 kemampuan kanggo ngencengi karo dhuwur torsi lan njamin kualitas tightening. Kombinasi robot + visi mbisakake posisi sekunder saka titik tightening paket baterei, nambah kacepetan tightening lan ngasilaken. Sistem keamanan aktif-pasif SIASUN robot kolaboratif DUCO® bisa makarya ing tandem karo wong, manggoni a lokasi cilik lan nyediakake safety kanggo Staff situs nalika mbusak perlu kanggo pager aman.

图片 6

图片 7

Prev Kabeh warta Sabanjure
Dianjurake Products

Kategori panas